Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de Openingstijden van IKEA Breda, Decathlon Breda en Hornbach Breda

Als je een bezoek plant aan enkele van de populairste winkels in Breda, zoals IKEA, Decathlon en Hornbach, is het handig om op de hoogte te zijn van hun openingstijden. Dit artikel biedt een overzicht van de actuele openingstijden van deze winkels, zodat je je bezoek optimaal kunt plannen. Of je nu meubels, sportartikelen of bouwmaterialen nodig hebt, hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Inleiding

Breda is een bruisende stad met een breed scala aan winkels die voldoen aan de behoeften van zowel bewoners als bezoekers. IKEA, Decathlon en Hornbach zijn drie populaire winkels die elk een unieke winkelervaring bieden. Of je nu op zoek bent naar meubels en woonaccessoires, sportuitrusting of doe-het-zelf producten, het is belangrijk om de openingstijden te kennen om je winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

IKEA Breda Openingstijden

IKEA Breda is een populaire bestemming voor iedereen die op zoek is naar betaalbare en stijlvolle meubels en woonaccessoires. Deze winkel biedt een breed scala aan producten, van banken en bedden tot keukens en decoratieve items.

Actuele Openingstijden van IKEA Breda

 • Maandag t/m Vrijdag: 10:00 – 21:00 uur
 • Zaterdag: 09:00 – 21:00 uur
 • Zondag: 10:00 – 18:00 uur

Het is altijd een goed idee om de officiële website van IKEA Breda te controleren voor eventuele wijzigingen in de openingstijden, vooral tijdens feestdagen of speciale evenementen.

Decathlon Breda Openingstijden

Decathlon Breda is de perfecte plek voor sportliefhebbers. Of je nu een fervent hardloper bent, van fietsen houdt, of een nieuwe sport wilt proberen, Decathlon heeft alles wat je nodig hebt.

Actuele Openingstijden van Decathlon Breda

 • Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
 • Zaterdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Zondag: 10:00 – 18:00 uur

Voor de meest recente openingstijden kun je het beste de officiële website van Decathlon Breda raadplegen, vooral tijdens feestdagen of speciale evenementen.

Hornbach Breda Openingstijden

Hornbach Breda is de ideale bestemming voor doe-het-zelvers en professionals op zoek naar bouwmaterialen, gereedschappen en tuinartikelen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies is Hornbach een one-stop-shop voor al je projecten.

Actuele Openingstijden van Hornbach Breda

 • Maandag t/m Vrijdag: 07:00 – 21:00 uur
 • Zaterdag: 08:00 – 18:00 uur
 • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Controleer altijd de officiële website van Hornbach Breda voor de meest up-to-date openingstijden, vooral tijdens feestdagen of speciale evenementen.

Plan je Bezoek

Om je bezoek aan IKEA Breda, Decathlon Breda of Hornbach Breda zo soepel mogelijk te laten verlopen, volgen hier enkele tips:

 • Controleer de Openingstijden: Zorg ervoor dat je de meest recente openingstijden controleert op de officiële websites van de winkels om teleurstellingen te voorkomen.
 • Vermijd Drukke Tijden: Probeer drukke tijden te vermijden door vroeg in de ochtend of later in de avond te gaan, vooral in het weekend.
 • Maak een Lijst: Maak van tevoren een lijst van wat je nodig hebt om je winkelbezoek efficiënt te maken.
 • Online Bestellen: Overweeg om producten online te bestellen en op te halen in de winkel als je weinig tijd hebt.

Conclusie

Het kennen van de openingstijden van populaire winkels zoals IKEA Breda, Decathlon Breda en Hornbach Breda is essentieel voor een succesvolle winkelervaring. Door de actuele openingstijden te controleren en je bezoek goed te plannen, kun je optimaal profiteren van je tijd en zorgen voor een stressvrije winkelervaring. Bezoek de officiële websites van de winkels voor de meest up-to-date informatie en geniet van je winkeluitje in Breda.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de openingstijden van IKEA Breda?

 • IKEA Breda is geopend van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Wat zijn de openingstijden van Decathlon Breda?

 • Decathlon Breda is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Wat zijn de openingstijden van Hornbach Breda?

 • Hornbach Breda is geopend van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Zijn de openingstijden van deze winkels hetzelfde tijdens feestdagen?

 • Openingstijden kunnen variëren tijdens feestdagen. Het is altijd het beste om de officiële websites van de winkels te controleren voor de meest actuele informatie.

Kun je online bestellen bij deze winkels?

 • Ja, je kunt bij IKEA, Decathlon en Hornbach online bestellen en je aankopen ophalen in de winkel of laten bezorgen.
Verken per onderwerp

Gerelateerde Artikelen

Ontdek Meer : Verwante Verhalen